Svishtov.Gemeenschappelijke modellen van transformatorVerdediging tegen verschillende gradaties van

  • vrijgavetijd:2022-11-19 15:27:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:145
  • Korte omschrijving:

    Svishtov.,De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:Wanneer de fabrikan

Artikel inhoud

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Svishtov.In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden,Svishtov.Wat zijn de testelementen van droge transformator, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Ikire.In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.


Svishtov.Gemeenschappelijke modellen van transformatorVerdediging tegen verschillende gradaties van chemische variatie



lekkage van olie op elektrische lasstand

De interne markt voor transformatoren is traag

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

KortingDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen,Svishtov.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformator, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.


Svishtov.Gemeenschappelijke modellen van transformatorVerdediging tegen verschillende gradaties van chemische variatie



De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Productie afdelingWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Svishtov.Droge transformator

Geluid bij faseuitval

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Svishtov.Overige productinformatie
  • Foggia.Productie van instapbruggenIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

    Foggia.Productie van instapbruggenIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

  • Zamoshik.kgm10 ton mobiele instapbrugBeleggingsinformatie

    Zamoshik.kgm10 ton mobiele instapbrugBeleggingsinformatie

  • HongarijeSchaartype mobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de voornaamste kenmerken van

    HongarijeSchaartype mobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de voornaamste kenmerken van

  • HaDuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftAltijd

    HaDuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftAltijd

  • IseronHydraulisch hefplatform met geleiderailBedrading bouwproces

    IseronHydraulisch hefplatform met geleiderailBedrading bouwproces

  • Shuangluan. kgmGkt12 hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen?

    Shuangluan. kgmGkt12 hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen?

  • Radomsko.Kleine hydraulische platformheftruckService doeleinden

    Radomsko.Kleine hydraulische platformheftruckService doeleinden

  • Frankfurt am Main8-meter hydraulisch hefplatformHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

    Frankfurt am Main8-meter hydraulisch hefplatformHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!